Cum se alege corect un lac de unghii

Adorăm manichiura în nuanțe vii, intense, și ne place la nebunie atunci când aceasta atrage toate privirile. Ne dăm în vânt după nail art și ne pictăm creativitatea pe unghii, simțindu-ne ca niște artiste pe tot cuprinsul acestui proces.

Însă, în același timp, știm că la fel de importantă precum produsul finit este baza sau, cu alte cuvinte, lacul de unghii. Înainte să cauți să replici toate modelele complicate de manichiură de pe Instagram, ceea ce știm deja că vei reuși, ține cont de sfaturile noastre de mai jos și alege un lac de unghii care să ți se potrivească perfect! Iată care sunt cele mai importante criterii!

Ghid de alegere a lacului de unghii: de ce să ții cont

Dacă vrei ca manichiura ta să impresioneze, calitatea produsului e extrem de importantă. La Trind comercializăm numai produse orientate către satisfacția clientului, ce îmbină extractele binefăcătoare pentru unghiile tale cu cele mai înalte tehnologii. Mâinile tale vor străluci de frumusețe și tinerețe, tu te vei simți răsfățată și fericită.

Începem azi cu lacul de unghii și te învățăm ce anume trebuie să iei în calcul pentru a te asigura că alegi mereu cele mai bune variante pentru tine.

Mizează pe un produs cu o tehnologie orientată către sănătatea unghiei tale. Au trecut zilele în care nu eram interesate decât de cât de bine ne stă cu o ojă sau în care ne temeam de compoziția acestui produs cosmetic. Tehnologia a avansat, astfel că acum beneficiem de lacuri de unghii care nu doar colorează frumos, dar au și efecte pozitive asupra sănătății unghiei noastre. Este cazul gamei TRIND Caring Colors, ce conține o formulă unică ce înfrumusețează și îmbunătățește structura naturală a unghiei, permițând astfel ingredientelor active să îți regenereze unghiile. Mai mult, este încurajată creșterea naturală a unghiei, mai puternică și mai rezistentă. Cu o nuanță superbă de roz, lacul de unghii Trind CC172 va reuși toate acestea!Alege un lac de unghii care fortifică. Iată un alt beneficiu pe care e bine să îl urmărești atunci când citești prezentarea produsului pe care intenționezi să îl achiziționezi. Multe produse de pe piață promit întărirea unghiilor, dar puține ajung la aceleași efecte pozitive precum gama Caring Colors de la Trind. Vei vedea că unghiile tale sunt mai puternice în timp și nu îți vei mai bate capul cu exfolierea sau cu ruperea lor.

Optează pentru un lac de unghii rezistent. Oricât de tare ne-am dori, ne e de cele mai multe ori imposibil să ajungem la manichiură în fiecare zi, și același lucru e valabil și pentru gestul de a ne face în fiecare zi unghiile acasă. Tocmai de aceea e vital să optăm pentru un lac de unghii care să reziste mai multe zile. Formula Trind garantează un aspect îngrijit al manichiurii timp îndelungat, astfel ca tu să te bucuri de frumusețea unghiilor tale, fără griji că oja sare sau se ciobește.

Adaptează culorile de ojă tonului pielii tale. Așa cum se întâmplă și cu culorile de păr, o nuanță de ojă în tonul potrivit tipului tău de piele e cea care va face diferența. Dacă ai tenul cu subton galben sau măsliniu, optează pentru lacuri de unghii în tonuri de alb, bej, nude sau cu reflexii oranj, atât deschise, cât și închise la culoare (de exemplu, coral sau ciocolatiu). De partea cealaltă, femeile cu piele de porțelan sau cu tonuri de roz se vor simți perfect în compania ojelor roz sau cu subton albastru, precum fucsia sau mov profund. Iată două nuanțe de la Trind pur și simplu fabuloase: prima e un portocaliu superb pentru femeile cu ten cu subton galben, în timp ce cea de-a doua e un roz diafan de bifat pentru fetele cu piele rece. Optează pentru o culoare în trend în funcție de anotimp. Ne place să ne asortăm unghiile la starea de spirit și la anotimpul de afară, așa că nu putem decât să ne bucurăm că la Trind avem o gamă ce conține culori extrem de atrăgătoare: Trind Caring Colors. Ne-am îndrăgostit de turcoazul vibrant precum apele unei mări exotice, South Beach, și de abia așteptăm să îl purtăm în vacanță. La fel de tare ne place și Sunset Ashram, un ton ce amintește din nou de tărâmurile fabuloase ale vacanțelor.

Dar nu uita nici de nuanțele clasice. Orice ai face, ai nevoie de cel puțin trei nuanțe clasice în compartimentul tău cu oje, și de acest criteriu trebuie să ții cont atunci când îți alegi ojele. Bifează un roz delicat, dulce precum adierea primăverii, care va fi protagonistul garderobei tale de birou, așa cum e Sunny Crockett. Un roșu clasic, sângeriu, în care să ții cont și de adaptabilitatea la subtonul pielii tale, e de asemenea un must-have. Manichiura neagră completează această listă: nu mai e de multă vreme doar apanajul îndrăznelii și al rebeliunii, ci a devenit o armă a femeii sofisticate și elegante!

Ține cont de criteriile noastre, care te vor ajuta să alegi un lac de unghii care ți se potrivește perfect. Descoperă modelele care îți vor satisface toate cerințele în cadrul gamei Trind Caring Colors.

One thought on “Cum se alege corect un lac de unghii

  1. Pingback: 5 Moduri de a mentine mainile frumoase si sanatoase - Trind Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookies pentru a îți oferi cea mai bună experiență de navigare.
Deschide chatul
Ai nevoie de ajutor?