Fungal Treatment

FUNGAL FORMULA

DESCRIERE GAMĂ

Tratamentul are o formulă unică care previne dezvoltarea infecțiilor fungice și răspândirea lor. Îmbogățită cu keratină, formula acestui tratament îmbunătățește aspectul unghiei afectate, în timp ce îi menține coeziunea celulară și hidratarea. Odată ce patul unghial este afectat, tratamentul trebuie aplicat până la creșterea unei unghii noi. De aceea, ingredientele antifungice și antiseptice din compoziția serumului regenerează și refac în întregime structura unghiei.

Serumul conține doar ingrediente active de calitate superioară:

PIROCTONE OLAMINE: Formula conține Piroctone Olamine în concentrație de 0.5%, care combate majoritatea infecțiilor fungice. Testele în vitro au demonstrat o eficientă mai mare în tratamentul onicomicozei (infecției fungice a unghiei) pentru produsele care au în compoziție ingredientul activ, Piroctone Olamine

KERATINĂ HIDROLIZATĂ: Serumul conține keratină hidrolizată, un ingredient esențial pentru fortifierea unghiilor moi și fragile. Datorită concentrației mare de keratină hidrolizată, TRIND Fungal Nail Serum îmbunătățește condiția unghiei, în timp ce repară și consolidează patul unghial.

ALANTOINA: Alantoina este un ingredient activ prezent în extracte botanice din germeni de grâu, orez sau rădăcini de tătăneasă. Are efect cicatrizant, calmant, hidratant și reparator, în timp ce stimulează reînoirea celulară.

D-PANTHENOL: D-Panthenol, sau Provitamina B5, este cea mai răspândită vitamină din industria produselor cosmetice. Vitamina are un efect puternic hidratant, stimulează epitelizarea țesuturilor și grăbește procesul de cicatrizare

BIOTINA: Biotina, sau Vitamina H, este prezentă în cantități mici în toate celulele vii. Aceasta are un rol important în fortifierea și regenerarea structurii unghiilor casante și fragile.

PHYTANTRIOL: Este un puternic agent de hidratare care ajută la menținerea unghiilor hidratate pentru o perioadă lungă de timp. Rolul principal al agentului de hidratare este de a îmbunătăți absorbția D-Panthenolului și a keratinei hidrolizate în interiorul unghiei.BENEFICII

Previne dezvoltarea și răspândirea infecțiilor fungice la nivelul unghiei


Regenerează structura unghiei


Menține coeziunea celulară și hidratarea unghiei
TEHNOLOGIE

Eficiența tratamentului este dată de prezența ingredientului activ, Piroctone Olamine, care combate majoritatea infecțiilor fungice și previne răspândirea lor în interiorul unghiei. Concentrația mare de keratină ajută la regenerarea și consolidarea structurii unghiei. Pentru rezultate optime, folosește tratamentul împreună cu TRIND Nail Repair.