Keratin Treatment

KERATIN FORMULA

DESCRIERE GAMĂ

La fel ca și pielea sau părul, unghia este formată dintr-o proteină numită keratină. În structura naturala a unghiei există trei straturi dense de keratină, dispuse unul deasupra celuilalt, care formează patul unghial. Unghiile încep să crească din matrice, un înveliș de piele aflat la baza unghiei.

În matrice sunt produse celule noi de keratină, iar lunula este semiluna care leagă matricea de patul unghial. Lunula este un indicator important al sănătății și hidratării unghiei.

TRIND este prima companie din lume care a realizat produse de îngrijire a unghiilor pe bază de keratină. Gama TRIND Keratin Treatment protejează delicat unghiile sensibile împotriva factorilor externi agresivi. Formula unică, fără formaldehidă, crează o structură puternică a unghiei, special concepută pentru unghiile casante și exfoliate.

Tratamentul conține două produse, TRIND Keratin Nail Restorer și TRIND Keratin Nail Protector. Pentru rezultate vizibile, se recomandă folosirea celor două produse împreună. Odată ce unghiile sunt refăcute după tratament, pentru a menține sănătatea acestora, puteți începe să folosiți produsele din setul Trind Perfect System.BENEFICII

Conține o concentrație mare de keratină care hidratează și restabilește echilibrul natural al unghiei


Protejează unghiile sensibile
TEHNOLOGIE

Formula unică a fost creată pentru regenerarea unghiilor sensibile ca urmare a folosirii unghiilor cu gel, expunerii la anumiți solvenți și la poluarea ambientală. Ingredientul activ, keratina, restabilește echilibrul natural al unghiei. Astfel, unghiile devin mai puternice, păstrându-și în același timp suplețea și strălucirea.