MANICHIURĂ CLASICĂ VS MANICHIURĂ SEMIPERMANENTĂ

Între creativitatea saloanelor în materie de nail art design și sosirea pe piață a lacurilor de unghii și ojelor din ce în ce mai inovatoare, este greu să nu te cuprindă  vibrația trendurilor couture de manichiură. Dar în această lume a unghiilor, ce ar trebui să alegem pentru o manichiură strălucitoare, dar cu un aspect îngrijit pentru un timp îndelungat?

În ciuda proliferării de bloguri și produse dedicate art design-ului unghiilor sau manichiurilor semipermanente, Trind România promovează naturalețea și eleganța prin produse tratament inovatoare ce redau strălucirea și vitalitatea unghiilor.

Manichiura clasică cu Trind România

Manichiura clasică începe cu înfrumusețarea mâinilor care constă în îndepărtarea cuticulelor cu soluții inovatoare care și stimulează creșterea unghiilor. Însă, pentru a le menține hidratate pentru o perioadă mai lungă de timp, se recomandă folosirea unui balsam de cuticule pe bază de apă. Sănătatea cuticulelor este importantă pentru a preveni apariția șanțurilor orizontale de-a lungul unghiei.

Se continuă cu curățarea, lustruirea și finisarea unghiilor cu produse care protejează și întăresc unghiile, acționând ca un strat protector pentru a prelungi rezistența lacului de unghii. Și la final, se aplică un lac de unghii cu ingrediente speciale care nu doar înfrumusețează unghiile, ci le și fortifică, facilitând creșterea acestora.

Manichiura clasică este populară printre femeile ce doresc să își schimbe culorile în mod regulat, dar în același timp, și pentru cele care vor să își hidrateze și regenereze unghiile în spațiul de acasă dedicat momentelor de răsfăț.

Manichiura semipermanentă 

Numită și gel lac, ojă semipermanentă sau gel UV în funcție de branduri și instituții, această manichiură a câștigat considerabil popularitate în ultimii ani. Într-adevăr, manichiura semipermanentă e ideală pentru cele ce nu au timp să-și refacă unghiile în fiecare săptămână, fiind o bună tehnică-compromis între manichiura clasică și unghiile false.

O bază, două straturi de ojă semipermanentă, un strat de top și pentru fiecare etapă între 30 și 60 de secunde de cataliză sub o lampă UV sunt suficiente pentru un rezultat foarte strălucitor, care este rezistent la șocuri și nu se decojește.

Însă, deși este deosebit de populară, este posibil ca manichiura semipermanentă la lampa UV să nu fie sigură. În anii trecuți, ”Fundația cancerului de piele” din Statele Unite, a alertat cu privire la riscurile (minime, dar nu neglijabile) ale utilizării lămpilor UV, înainte de a aminti că pe mâini și în jurul unghiilor este comun cancerul de piele. Așa că este important să ne informăm temeinic cu privire la ce produse folosim pentru îngrijirea mâinilor și a unghiilor.

În plus, în timp ce manichiura semipermanentă poate fi o opțiune excelentă pentru toate femeile, unele au unghiile mai slabe. Și oja semipermentată le-ar putea deteriora mult mai mult unghiile. De aceea, e necesar ca o dată la ceva timp să se aplice un tratament care întărește structura naturală a unghiei, fără a modifica echilibrul agenților hidratanți esențiali.

Manichiurile sunt una dintre cele mai ușoare modalități de a ne răsfăța. Sunt accesibile, rapide și un mod minunat de a încerca look-uri la modă fără angajament. Dar asta nu înseamnă că toate manichiurile sunt create cu aceleași beneficii și avantaje.

Accesează site-ul www.trind.ro și bucură-te unghii naturale, puternice și frumoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookies pentru a îți oferi cea mai bună experiență de navigare.
Deschide chatul
Ai nevoie de ajutor?