Perfect system

CARE FOR NATURAL NAILS

DESCRIERE GAMĂ

Pentru unghii sănătoase și frumoase este important să întelegem anatomia unghiei. În ultimii 20 de ani ne-am dedicat dezvoltării unor produse naturale de îngrijire a unghiilor și a mâinilor care protejează structura naturală a unghiei și a pielii.

O unghie sănătoasă este formată din 82% keratină și 18% lichid natural, ea fiind formată din trei straturi dense de keratină dispuse unul deasupra celuilalt. Între aceste straturi există lichidul natural al unghiei care previne deshidratarea și exfolierea unghiilor.

Factorii externi precum apa, aerul condiționat sau detergenții usucă unghiile, acestea devenind fragile și exfoliate.

Cu cât straturile de keratină sunt mai uscate, cu atât unghia este mai dură, mai casantă și mai lipsită de elasticitate.

Perfect System de la Trind este un program de tratament în 6 pași creat special pentru mâini frumoase, unghii sănătoase și cuticule perfecte, în doar 2 săptămâni. Formula unică lasă moleculele de proteină să pătrundă profund în unghie, cu ajutorul cărora se creează o structură puternică a unghiei, păstrându-și în același timp suplețea și strălucirea.

Gama conține 6 produse inovatoare cu ingrediente de înaltă calitate precum keratina, extract de lotus sau complex de vitamine A,C și E pentru unghii regenerate și sănătoase. Mai mult, formula unică pe bază de apă nu inhibă hidratarea naturală a unghiei.BENEFICII

Fortifică unghiile fragile și le păstrează suplețea


Stimulează creșterea unghiilor


Nivelează striațiile fine și elimină imperfecțiunile unghiilor


Hidratează și previne uscarea unghiei


Stimulează reînnoirea celulară


Regenerează țesutul pielii
TEHNOLOGIE

Eficiența tratamentului TRIND Perfect System se datorează formulei unice care restabilește echilibrul perfect între rezistența și flexibilitatea unghiei. Astfel, unghiile devin mai puternice, nu se rup și nu se exfoliază. Formula unică, pe bază de apă, pătrunde profund în unghie, fără a îndepărta lichidul natural al acesteia. Unghiile devin mai puternice, mai flexibile și mai sănătoase.