Product added to wishlist
View Wishlist
×

[ partnership ]

Politica de confidentialitate

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de SC Bella Vita Advertising SRL numai in scopul declarat al acestui site, aflat in Termeni si conditii de utilizare si plata. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti, cu exceptia colaboratorilor Trind.ro ce contribuie la buna desfasurare a procesului de livrare (serviciul de curierat).

SC Bella Vita Advertising SRL este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 3994.

SC Bella Vita Advertising SRL garanteaza confidentialitatea anumitor informatii. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus. In cazul platii online cu cardul, datele sunt procesate exclusiv de MobilPay-procesator de card autorizat. Trind.ro nu stocheaza informatii despre cardul dumneavoastra.

Trind.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul Trind.ro. In cazul pierderii de informatii cauzate de “bug”-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul www.trind.ro, SC Bella Vita Advertising SRL nu-si asuma nici o responsabilitate. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Bella Vita Advertising SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este livrarea produselor comandate si transmiterea periodica a informatiilor (la alegerea dumneavoastra) despre promotii si evenimente speciale din activitatea companiei SC Bella Vita Advertising SRL. Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare incheierii contractului la distanta intre noi si dumneavoastra, respectiv finalizarea si livrarea comenzii plasate pe acest site. Refuzul dvs. determina imposibilitatea inregistrarii si livrarii comenzii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai serviciului de curierat si operatorului de card autorizat.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, adresata Administratorului SC Bella Vita Advertising SRL, si trimisa prin email: [email protected]

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil, la adresa de mail si numerele de telefon din mailul de confirmare primit la inregistrarea comenzii dumneavoastra.

Daca doriti sa va ștergeti definitiv contul de utilizator, creat in magazinul online www.trind.ro, trimiteti un email la adresa [email protected], prin care solicitati ștergerea contului, precizand adresa de email cu care v-ati inregistrat.