Repair Treatment

ORIGINAL FORMULA

DESCRIERE GAMĂ

Structura unghiei este formată din trei straturi dense de keratină dispuse unul deasupra celuilalt. Între aceste straturi există un lichid natural al unghiei care previne deshidratarea și exfolierea. În matricea unghiei sunt produse noile celule, formând partea vizibilă a unghiei.

Structura solidă de keratină are în compoziție 10.5% cisteină, un aminoacid cu sulf care pătrunde în profunzimea unghiei, revitalizând structura naturală a acesteia.

Factorii externi precum apa, aerul condiționat sau detergenții usucă unghiile sensibile, acestea devenind fragile și exfoliate. Cu cât straturile de keratină sunt mai uscate, cu atât unghia este mai dură, mai casantă și mai lipsită de elasticitate. Lipsa hidratării duce la apariția celor mai frecvente probleme ale unghiilor: exfolierea, ruperea sau crăparea acestora.

Gama TRIND Nail Repair conține o formulă unică care hidratează și regenerează rapid unghiile. Față de alte produse de pe piață, moleculele de proteină din TRIND Nail Repair pătrund în toate cele trei straturi ale unghiei, fără a îndepărta lichidul natural al acesteia, creând o structură puternică și flexibilă.

Ingredientul activ principal este formaldehida care regenerează structura naturală a unghiei în doar 2-3 săptămâni de la aplicare. Formula unică cu legături duble între moleculele de proteină creează o structură solidă a unghiei.BENEFICII

Fortifică unghile fragile și le păstrează suplețea


Previne crăparea, exfolierea și ruperea unghiei
TEHNOLOGIE

Eficiența tratamentului TRIND Nail Repair se datorează formulei unice cu legături duble între moleculele de proteină. Formula unică creează o structură solidă a unghiei, fără să îndepărteze hidratarea naturală, din interior, a acesteia.