Revive Treatment

MILD FORMULA

DESCRIERE GAMĂ

Unghiile uscate, care se rup ușor, unghiile care se exfoliază, sau cele care cresc prea lent, sunt doar câteva dintre cele mai răspândite probleme ale unghiilor. Lipsa hidratării, dar și a factorilor interni sau externi duce la pierderea fermității și a elasticității unghiilor. Odată cu vârsta, viteza de creștere a unghiei scade.

Această modificare este însoțită de pierderea elasticității, dar și de modificări ale structurii naturale a unghiilor: acestea devin mai rigide și mai uscate.

Gama Nail Revive de la TRIND este tratamentul eficient pentru unghiile moi, fragile sau exfoliate. Formula unică, fără formaldehidă, creează o structură puternică a unghiei, fără să împiedice hidratarea naturală a acesteia.

Tratamentul Nail Revive este un pas esențial în rutina de îngrijire a mâinilor și a unghiilor și oferă soluții eficiente pentru toate problemele unghiilor.

Ingredientul activ principal al produselor din gama TRIND Nail Revive este ureea, un factor natural de hidratare care favorizează legăturile duble între moleculele de proteină. Astfel, unghiile devin mai puternice și mai sănătoase.BENEFICII

Fortifică unghiile fragile și le păstrează suplețea


Previne crăparea, exfolierea și ruperea unghiei
TEHNOLOGIE

Ingredientele active regenerează unghiile sensibile în doar 2-3 săptămâni de la prima aplicare, iar moleculele de proteină restabilesc echilibrul perfect între procentajul de keratină și lichidul natural al unghiei. Astfel, unghiile devin mai puternice, păstrându-și în același timp suplețea și strălucirea.