SET UNGHII FRAGILE

176,00 lei

Fii primul care scrie un comentariu

Comandă Telefonică:

  • Descriere

    Trind Starter Kit este un set complet de îngrijire special conceput pentru unghii sănătoase și frumoase, în doar 2 săptămâni. Setul conține produse inovatoare pentru tratamentul unghiilor fragile, exfoliate și casante, cauzate de lipsa hidratării. Biotina și Vitamina B5, ingredientele active din compoziție, întăresc și regenerează unghiile, în timp ce formula unică pe bază de apă nu înhibă hidratarea naturală a unghiei. Astfel, moleculele de proteină pătrund profund în unghie, creând o structură puternică și flexibilă.

  • Recenzii (0)

    Opinii

    Nu există încă recenzii.

    Adaugă un comentariu

UNGHII SĂNĂTOASE ȘI FRUMOASE

PRODUSELE DIN SET

Nail Magic Buffer
Nail Balsam
Nail Repair Natural

BENEFICII

Nail Magic Buffer

Nivelează striațiile fine și elimină imperfecțiunile unghiilor, făcându-le să arate egale și strălucitoare


Stimulează hidratarea naturală a unghiei


Nail Balsam

Hidratează și previne uscarea unghiei


Previne crăparea, exfolierea și ruperea unghiei


Formula specială care nu conține substanțe uleioase


Nail Repair Natural

Restabilește echilibrul natural al unghiei


Fortifică unghiile fragile și le păstrează suplețea


Redă strălucirea unghiei


Împiedică uscarea și îngălbenirea unghiei


MOD DE UTILIZARE

Nail Magic Buffer

 

Pentru unghii sănătoase, dar și pentru a stimula hidratarea naturală a acestora, folosește Nail Magic Buffer o dată la 4 săptămâni. Cu mișcări semicirculare, folosește mai întâi jumătatea neagră a pilei, pentru a exfolia și a elimina petele albe de pe unghie. Apoi, cu aceleași mișcări semicirculare, folosește jumătatea albă a pilei. Continuă cu partea gri a pilei pentru unghii frumoase și lucioase.

 

Nail Balsam

 

Aplică balsamul direct pe unghii și lasă-l să acționeze timp de 1-2 minute. Masează delicat produsul pe toată suprafața unghiei până când este absorbit complet. Se folosește de două ori pe zi, dimineața și seara.

 

Nail Repair Natural

 

Aplicați TRIND Nail Repair Natural ca tratament timp de 2 săptămâni, după care folosiți produsul o dată pe săptămână. În primele două săptămâni, aplicați un strat zilnic, îndepărtând stratul anterior cu TRIND Nailpolish Remover. După 2 săptămâni de tratament, continuați prin a aplica produsul o dată pe săptămână.