TRATAMENT UNGHII CU KERATINA

95,00 lei

Fii primul care scrie un comentariu

Comandă Telefonică:

 • Descriere

  TRIND Keratin Nail Restorer este un întăritor de unghii cu o concentrație mare de keratină, ce oferă integritate structurală a stratului unghiei. Balsamul vine în întâmpinarea persoanelor cu unghii fragile sau subțiate, ca urmare a folosirii unghiilor cu gel, a expunerii la anumiți solvenți sau la poluarea ambientală. Produsul conține keratină hidrolizată, un ingredient esențial pentru fortifierea unghiilor moi și fragile. Datorită concentrației mare de keratină hidrolizată, TRIND Keratin Nail Restorer îmbunătățește condiția unghiei, în timp ce repară și consolidează patul unghial.

 • Informații suplimentare
  Gramaj

  9ml / 30fl. Oz.

 • Recenzii (0)

  Opinii

  Nu există încă recenzii.

  Adaugă un comentariu

BENEFICII

Conține o concentrație mare de keratină care hidratează și restabilește echilibrul natural al unghiei


Menține integritatea structurală a unghiei;


Poate fi aplicat de mai multe ori pe zi

MOD DE FOLOSIRE

Aplică zilnic produsul cu ajutorul pensulei și lasă-l să acționeze timp de 2 minute. Masează delicat până când produsul este absorbit complet. Nu folosiți lac de unghii peste. Produsul poate fi folosit împreună cu Keratin Nail Protector.

TEHNOLOGIE

Pe lângă concentrația mare de keratină hidrolizată, produsul conține mai multe ingrediente active de înaltă calitate. Alantoina este un ingredient activ prezent în extracte botanice din germeni de grâu, orez sau rădăcini de tătăneasă. Are efect cicatrizant, calmant, hidratant și reparator, în timp ce stimulează reînoirea celulară. D-Panthenol, sau Provitamina B5, este cea mai răspândită vitamină din industria produselor cosmetice. Vitamina are un efect puternic hidratant, stimulează epitelizarea țesuturilor și grăbește procesul de cicatrizare. Biotina, sau Vitamina H, este prezentă în cantități mici în toate celulele vii. Aceasta are un rol important în fortifierea și regenerarea structurii unghiilor casante și fragile. PHYTANTRIOL, este un puternic agent de hidratare care ajută la menținerea unghiilor hidratate pentru o perioadă lungă de timp. Rolul principalul al agentului de hidratare este de a îmbunătăți absorbția D-Panthenolului și a keratinei hidrolizate în interiorul unghiei.