Tratament Unghii Natural

95,00 lei

5.00 din 5 based on 1 customer rating

11 în stoc

Comandă Telefonică:

 • Descriere

  TRIND Nail Repair Natural are o formulă unică care întărește structura naturală a unghiei. Moleculele de proteină pătrund profund în unghie, fără a îndepărta lichidul natural al acesteia, creând astfel o structură puternică și flexibilă. TRIND Nail Repair Natural este primul pas pentru menținerea sănătății unghiilor, fiind creat special pentru tratamentul unghiilor casante și exfoliate.

 • Informații suplimentare
  Gramaj

  9ml / 30fl. Oz

 • Recenzii (1)

  1 review for Tratament Unghii Natural

  1. Evaluat la 5 stele din 5

   Un produs fabulos, in sfarsit unghiile mele au inceput sa creasca.
   Reface unghia si in acelasi timp am o manichiura impecabila! De mult caut un asemenea produs deoarece unghiile mele se rupeau foarte usor. Recomand cu caldura!

  Adaugă un comentariu
SKU: 501001XX-3-1 Categorie:

PRIMUL PAS PENTRU UNGHII SANATOASE

BENEFICII

Restabilește echilibrul natural al unghiei


Fortifică unghiile fragile și le păstrează suplețea


Redă strălucirea unghiei


Împiedică uscarea și îngălbenirea unghiei

MOD DE FOLOSIRE

Aplicați TRIND Nail Repair Natural ca tratament timp de 2 săptămâni, după care folosiți produsul o dată pe săptămână. În primele două săptămâni, aplicați un strat zilnic, îndepărtând stratul anterior cu TRIND Nailpolish Remover. După 2 săptămâni de tratament, continuați prin a aplica produsul o dată pe săptămână.

TEHNOLOGIE

Eficiența tratamentului TRIND Nail Repair Natural se datorează formulei unice cu legături duble între moleculele de proteină care restabilesc echilibrul perfect între procentajul de keratină și lichidul natural al unghiei. Astfel, unghiile devin mai puternice, păstrându-și în același timp suplețea și strălucirea.