NAIL CARE

Cu o experiență de peste 25 de ani, TRIND a dezvoltat o gamă de produse tratament cu ingrediente active de inaltă calitate precum keratina, biotina sau Provitamina B5 pentru unghii regenerate și sănătoase. Față de alte produse de pe piață, moleculele de proteină pătrund în toate cele trei straturi ale unghiei.

Eficiența produselor tratament se datorează formulei unice cu legături duble între moleculele de proteină, creând o structură solidă a unghiei, fără să îndepărteze hidratarea naturală, din interior, a acesteia. Mai mult, concentrația mare de keratină ajută la regenerarea și consolidarea structurii unghiei.

VEZI TOATE PRODUSELE

CUTICLE CARE

Cuticulele crescute foarte mult dau un aspect neîngrijit unghiilor, înhibându-le creșterea. Tăierea acestora favorizează dezvoltarea infecțiilor, de aceea acestea nu trebuiesc niciodată tăiate, ci doar îngrijite.

Gama pentru îngrijirea cuticulelor de la TRIND are o formulă unică, pe bază de apă și fără substanțe uleioase, care pătrunde profund în piele. Îmbogățite cu uleiuri esențiale de jojoba, avocado și migdale, produsele pentru cuticule de la TRIND stimulează producția de Vitamina F și contribuie la regenerarea celulară a pielii.

VEZI TOATE PRODUSELE

CARING COLORS

Gama TRIND Caring Colors conține 48 de nuanțe unice datorită compoziției sale de ingrediente active de înaltă calitate. Formula inovatoare înfrumusețează unghiile, creând în același timp o structură puternică și flexibilă.

VEZI TOATE PRODUSELE

NAIL FINISHERS

Nail Finishers conțin produse inovatoare care nu agresează strucura și suprafața unghiei, oferind mâinii un aspect îngrijit de durată.

Caring Base Coat netezește și nivelează suprafața unghiei, prevenind îngălbenirea acesteia, în timp ce Ridge Filler este baza perfectă pentru aplicarea lacului de unghii. Protejează lacul de unghii cu Caring Top Coat și finalizează manichiura cu Quick Dry, acceleratorul de uscare a lacului de unghii.

VEZI TOATE PRODUSELE

MANICURE TOOLS

Pentru o manichiură impecabilă, este foarte important să folosești doar instrumente de calitate care nu agresează suprafața unghiei. Gama TRIND conține instrumente simple, dar eficiente, care stimulează hidratarea naturală a unghiei, în 3 pași simpli, pentru unghii sănătoase și un aspect îngrijit.

VEZI TOATE PRODUSELE

PROFESSIONAL HAND CARE

Gama profesională pentru îngrijirea mâinilor a fost special creată pentru un ritual zilnic de îngrijire, cu proprietăți antistres. Conține doar ingrediente de înaltă calitate, precum extractul de lotus, complexul de vitamine A, C și E, pentru un moment de detașare și relaxare completă. Extractul de floare de lotus, ingredientul special al gamei profesionale de îngrijire, are în mod natural proprietăți calmante și astringente, produce reînnoirea celulară, conferă strălucire pielii și stimulează funcția anti-aging. Mai mult, este un foarte bun hidratant pentru pielea uscată și matură, exfoliază și îndepărtează celulele moarte.

VEZI TOATE PRODUSELE

PROFESSIONAL FOOT CARE

Gama profesională pentru îngrijirea picioarelor a fost special creată pentru un ritual zilnic de îngrijire, cu proprietăți antistres. Conține doar ingrediente de înaltă calitate, precum extractul de lotus, complexul de vitamine A, C și E, pentru un moment de detașare și relaxare completă. Extractul de floare de lotus, ingredientul special al gamei profesionale de îngrijire, are în mod natural proprietăți calmante și astringente, produce reînnoirea celulară, conferă strălucire pielii și stimulează funcția anti-aging. Mai mult, este un foarte bun hidratant pentru pielea uscată și matură, exfoliază și îndepărtează celulele moarte.

VEZI TOATE PRODUSELE

TRIND SETS

Seturile cadou de la TRIND sunt concepute pentru a readuce sănătatea și frumusețea unghiilor, a mâinilor și a picioarelor. Conțin doar ingrediente de înaltă calitate care produc reînnoirea celulară a pielii, conferă strălucire și elasticitate și stimulează funcția anti-îmbătrânire.

Seturile cadou conțin doar produse inovatoare, pentru completarea ritualului de îngrijire și înfrumusețare.

VEZI TOATE PRODUSELE

Contact

""
1
Prenume
Numeyour full name
Subiectyour full name
Mesajul tăumore details
0 /
Previous
Next