CINE SUNTEM

Fondat în 1988 în Olanda, TRIND Cosmetics a creat cea mai respectată și de încredere linie de produse pentru îngrijirea și tratamentul unghiilor, mâinilor și picioarelor. Produsele sunt vândute în cele mai bune saloane din Paris, Milano sau Stockholm, fiind prezente în peste 36 de țări.

Cu o experiență de peste 25 de ani în cercetarea și dezvoltarea unor produse tratament inovatoare, TRIND promovează naturalețea și eleganța prin produse ce redau strălucirea și vitalitatea unghiilor, în doar 2 săptămâni. Produsele conțin doar ingrediente active de înaltă calitate precum keratina, extract de lotus sau complex de vitamine A, C și E pentru unghii regenerate și sănătoase.

TRIND propune o gamă completă de îngrijire a unghiilor, mâinilor și picioarelor, pentru cele mai comune probleme.

Gama profesională pentru îngrijirea mâinilor și picioarelor conține doar ingrediente de înaltă calitate, precum extractul de lotus, complexul de vitamine A, C și E, pentru un moment de detașare și relaxare completă.

Extractul de floare de lotus, ingredientul special al gamei profesionale de îngrijire, are în mod natural proprietăți calmante și astringente, produce reînnoirea celulară, conferă strălucire pielii și stimulează funcția anti-aging. Mai mult, este un foarte bun hidratant pentru pielea uscată și matură, exfoliază și îndepărtează celulele moarte.

Gama Perfect System conține 6 produse inovatoare cu ingrediente de înaltă calitate și o formulă unică cu legături duble între moleculele de proteină, creând o structură solidă a unghiei, fără să îndepărteze hidratarea naturală, din interior, a acesteia. Mai mult, concentrația mare de keratină ajută la regenerarea și consolidarea structurii unghiei.

Gama produselor tratament conține o tehnologie unică duo-lipozom, care stimulează producția naturală a pielii de vitamina F și contribuie la regenerarea dermului. Tratamentul pentru prevenirea infecțiilor fungice, ajută la regenerarea și consolidarea structurii unghiei, în timp ce tratamentul cu keratină restabilește echilibrul natural al unghiei, acestea devenind mai puternice, păstrându-și în același timp suplețea și strălucirea.

 Produsele TRIND sunte recomandate și sportivilor de performanță sau persoanelor care întâmpină probleme medicale la nivelul unghiilor, datorită proprietăților antifungice, anti-inflamatoare și antiseptice.

Follow us @Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.