Digital Gift Card
Digital Gift Card
Digital Gift Card

Digital Gift Card

100.00 lei1,000.00 lei

Surprinde-i pe cei dragi cu un cadou special! Oferă un Card Cadou și împarte magia Trind.

Cardurile cadou sunt trimise prin e-mail destinatarului cu mesajul dumneavoastra personalizat și conțin instrucțiuni pentru a le valorifica la check-out. Cardurile noastre cadou nu au taxe suplimentare de procesare.

Cardurile cadou nu expiră. Nu necesita crearea unui cont.

Golește

Valabilitate card: nelimitat.
Cardurile cadou pot fi cumparate pentru dumneavoastra sau pentru persoana draga. După achiziționarea cardului cadou, daca ati cumparat cardul pentru dumneavoastra veți primi prin e-mail un cod unic care trebuie aplicat în câmpul „Numar card cadou” înainte de finalizarea comenzii, pentru a beneficia de suma înscrisă pe card. Daca ati achizitionat cardul pentru cineva drag, dupa ce completati campurile suma card cadou, pentru cine trimiteti cardul, mesajul personalizat si data de livrare cand doriti sa primeasca cardul, va primi pe e-mail un cod unic, care trebuie aplicat în câmpul „Numar card cadou” înainte de finalizarea comenzii, pentru a beneficia de suma înscrisă pe card.

Nu trebuie să fii logat în cont pentru a putea folosi codul.

Cardul cadou se poate utiliza la un numar nelimitat de comenzi, pana suma de pe card se epuizeaza. Sold-ul cardului cadou se poate vizualiza in contul meu.

Cardul se poate folosi doar pe website-ul trind.ro.

Acest website folosește cookies pentru a îți oferi cea mai bună experiență de navigare.
Deschide chatul
Ai nevoie de ajutor?