Termeni și Condiții

Bine ați venit pe trind.ro, vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile înainte de a utiliza sau obține orice servicii, informații sau materiale prin intermediul acestui site.

BELLA VITA ADVERTISING SRL vă oferă accesul la site-ul/magazinul online http://trind.ro și http://trind.ro/webshop sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor termeni și condiții.

1. Înregistrare

Ca să vă înregistrați pe site-ul www.trind.ro/webshop este necesar să completați următoarele informații despre dumneavoastră: (nume și prenume, adresă de email, adresa din actul de identitate, adresa de domiciliu/livrare, numărul de telefon la care puteți fi contactat). Dacă una sau mai multe informații din cele completate de dumneavoastră se modifică ulterior, vă rugăm să ne anunțați la adresa de email contact@trind.ro sau prin completarea formularului. În utilizarea serviciului, dumneavoastră sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră, așa cum sunt acestea specificate. În situația în care considerăm că această obligație nu este respectată de către dumneavoastră, ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul la utilizarea serviciului, pe perioadă determinată sau nedeterminată, fără nici o notificare prealabilă. Datele dumneavoastră vor rămâne confidențiale și nu vor intra în posesia unor terțe părți pentru a fi folosite abuziv în alte scopuri.

2. Cum comand?

Dacă doriți să cumpărați produse de pe site-ul www.trind.ro/webshop trebuie să completați informațiile solicitate prin formularul de înregistrare pentru a facilita comanda și plata acesteia. Aceste informații sunt necesare pentru procesarea corectă și eficientă a comenzii plasate de către dumneavoastră. Informațiile personale nu sunt transferate către alte terțe părți. Foarte importanta este acuratețea adresei de livrare, pentru facturare si livrarea fizica a produsului.

3. Cum plătesc?

Plata se realizează în momentul livrării produselor, prin transfer bancar, după primirea facturii proforme, sau plată online prin procesatorul de plăți MobilPay

4. Prețuri și taxe

Prețurile sunt stabilite atunci când produsele sunt afișate pe site, sunt exprimate în RON. Prețul afișat se poate modifica când se aplică politica de discount sau când variațiile de schimb valutar euro-lei sunt semnificative. trind.ro/webshop comercializează produse şi trebuie menționat că, în cazul în care, din greșeală, prețul unui produs este listat și anunțat ca fiind zero, trind.ro/webshop nu este obligat să ofere acel produs spre vânzare la acest preț, considerându-se a fi o eroare tehnică.

5. Contract

Contractul dintre noi și cumpărător va fi guvernat de legea română și se interpretează în conformitate cu reglementările cu privire la aceasta. Orice neînțelegeri se soluționează pe cale amiabilă. În cazul în care neînțelegerile nu pot fi rezolvate pe cale amiabilă, ele vor fi supuse la Curtea de Arbitraj Comercial International de Camera de Comerț și Industrie din România, în conformitate cu reglementarea acestora.

6. Livrare si taxe de livrare

Produsele aflate în stoc vor fi expediate în termen de 1-3 zile lucrătoare. Produsele vor fi expediate prin curierat rapid – taxa de livrare este 15 lei pentru produsele achitate în avans și 25 lei pentru produsele la care s-a optat plata în sistem ramburs. Taxa de livrare prin Posta Romana este 12 lei pentru cei care au optat plata în sistem ramburs și livrarea va fi gratuita pentru produsele achitate in avans.

7. Politica de retur

Pentru orice fel de probleme legate de produsele livrate de noi nu ezitați să ne contactați la adresa de email contact@trind.ro sau prin completarea formularului.
În cazul în care returnezi un produs, te rugam sa ne contactezi prin e-mail și să ne furnizați motivul returnării, iar noi va vom trimite cu plăcere formularul de returnare.
Produsele pot fi returnate doar in ambalajul original (incluzând cutia și elementele antișoc în cazul în care acestea sunt incluse în coletul de trimitere), însoțite de factura de livrare și formularul de returnare, fără a fi utilizate sau deteriorate, în termen de 14 zile de la primire (conform OG Nr 130/2000). Toate costurile de retur vor fi suportate de către client folosind același mijloc de transport cu care s-a făcut expedierea. BELLA VITA ADVERTISING SRL va înapoia contravaloarea produselor returnate in termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produselor returnate.

8. Garanție

Clientul beneficiază de garanția legală de conformitate astfel cum este ea reglementata prin legea 449/2003. Perioada de garanție oferita produselor este de 2 ani de zile, termen care începe să curgă de la data livrării produsului.

9. Reclamaţii

Pentru orice tip de reclamaţii, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de email contact@trind.ro sau prin completarea formularului. Vă asigurăm ca vom face tot posibilul să rezolvăm în cel mai scurt timp posibil reclamațiile dumneavoastră.