3 PAȘI SIMPLI PENTRU O MANICHIURĂ ÎNGRIJITĂ ȘI ELEGANTĂ

Atunci când vedem o fată cu unghii impecabile, în mintea noastră se desfășoară imediat scenariul unui ritual bine pus la punct, destul de îndelungat, în urma căruia ia naștere manichiura de cinci stele. Firește, acesta este și adevărul, în cea mai mare parte a cazurilor, dar există și situații în care unghiile impecabile sunt mult mai simplu de obținut decât ai fi crezut.

În rândurile de mai jos, îți vom dezvălui cei 3 pași care îți dăruiesc o manichiură îngrijită, elegantă si sănătoasă. De acum încolo, nu mai trebuie să risipești timp important pentru a obține cele mai frumoase unghii, deoarece ele sunt la îndemâna oricui!

UNGHII IMPECABILE, ÎN DOAR 3 PAȘI SIMPLI: CUM ARATĂ CEA MAI SIMPLĂ ȘI ELEGANTĂ MANICHIURĂ

Manichiura reprezintă cartea noastră de vizită, așa că nu e de mirare că punem atâta preț pe ea. De la programări la manichiuriste talentate la lacuri de unghii cel mai adesea costisitoare, nu ezităm să apelăm la orice truc pentru a ne asigura că unghiile noastre chiar primesc toată atenția pe care o merită.

Dacă ți-am spune însă că, pentru a obține o manichiură îngrijită și elegantă, sunt necesari doar 3 pași? În plus, aceștia pot fi realizați prin intermediul unui set de produse a căror calitate te va impresiona: ele aparțin brandului Trind, specializat nu numai în manichiuri fermecătoare, dar și în îngrijirea profesională a unghiilor și a pielii mâinilor, grație unor ingrediente cu potențial dovedit. Trind se află pe piață de peste 30 de ani, fiind prezent în saloanele exclusiviste din Paris, Milano, Stockholm, și cucerindu-ne acum și pe noi cu formulele sale ireproșabile.

Ne reîntoarcem la cei 3 pași simpli pe care ți i-am promis și îți prezentăm cu această ocazie Trind French Manicure Set: da, manichiura franțuzească e mereu la modă, fiind cea mai elegantă opțiune la care poți apela cu orice ocazie. Setul conține 3 produse care promit un aspect îngrijit și elegant, cu totul irezistibil.

Așa arată ritualul care îți oferă cât ai zice „frumusețe” cea mai wow manichiură din viața ta!

Primul pas în obținerea manichiurii cu un aspect desăvârșit constă în aplicarea Caring Base Coat, produsul de bază care nivelează și netezește suprafața unghiei, conturând spațiul ideal pentru a intensifica rezistența manichiurii. În plus, baza previne îngălbenirea unghiei și include ingrediente speciale, care fortifică și regenerează în profunzime. Produsul se aplică ca strat de îngrijire, pe toată unghia. Așteaptă să se usuce și treci la următorul pas.

A doua etapă poate părea a fi una de finețe, dar se dovedește în realitate mult mai simplă decât te-ai fi așteptat. Acum e cazul să trasezi linia de alb care individualizează manichiura franțuzească! Pasul va fi facilitat de prezența setului de șabloane, care îți vor permite să fii la fel de precisă precum o profesionistă. Tot ce trebuie să faci este să lipești șablonul pe unghie și să trasezi linia albă cu ajutorul lacului White French. Pentru a evita orice fel de accidente, așteaptă până ce oja s-a uscat complet și abia apoi dezlipește șablonul, cu grijă, de pe unghii.

E timpul pentru al treilea pas! Tot ce trebuie să mai faci pentru a obține o manichiură pur și simplu desăvârșită este să finisezi cu un strat de Top Coat transparent, care conferă un luciu elegant, sofisticat manichiurii tale. În plus, acest produs desăvârșește aspectul îngrijit al manichiurii tale și îi potențează rezistența, astfel că te vei putea bucura de ea timp îndelungat. Noi nu am fi putut cere mai mult!

Ni se pare în continuare incredibil, dar este cât se poate de adevărat: poți avea o manichiură impecabilă în doar 3 pași simpli! Tot ce trebuie să faci este să aplici cele trei produse din setul Trind French Manicure Set, în ordinea precizată de experți. Unghiile îngrijite, elegante, nu au fost nicicând mai ușor de obținut, iar formula specială a produselor îți va permite să te bucuri de ele cât mai mult timp!

Trind îți pune la dispoziție produse cu o formulă profesională, repartizate în game care te vor impresiona cu eficiența lor. Îngrijirea unghiilor și a cuticulelor nu a fost nicicând mai ușoară, iar lacurile colorate, topurile și bazele, instrumentele de manichiură, formulele avansate pentru o piele a mâinilor impecabilă și pentru picioare răsfățate, te vor transforma într-o clientă loială, de îndată ce vei face cunoștință cu remarcabilele lor realizări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookies pentru a îți oferi cea mai bună experiență de navigare.
Deschide chatul
Ai nevoie de ajutor?