CREMA REGENERATOARE DE MAINI 75ml

90,00 lei

Fii primul care scrie un comentariu

Comandă Telefonică:

 • Descriere

  Crema TRIND Hand Repair conține doar ingrediente de înaltă calitate pentru un moment de detașare și relaxare completă. Complexul de vitamine A, C și E, protejează noile celule împotriva acțiunii nocive a factorilor externi precum alcoolul, nicotina sau poluarea. Baza acestei creme o reprezintă tehnologia unică TRIND, duo-lipozom, care stimulează producția naturală a pielii de vitamina F. Mai mult, TRIND a dezvoltat o tehnologie bazată pe lipozomi pereche, o formulă unică care conține două ingrediente active importante: acizii grași Omega 3 din acidul linoleic și acizii grași Omega 6 din acidul gama linoleic. Separate, aceste produse nu au niciun efect, însă împreună stimulează producția de Vitamina F și contribuie la regenerarea celulară a pielii. Rezultatul este o piele catifelată, plăcută la atingere și delicat parfumată.

 • Informații suplimentare
  Gramaj

  75ml / 2.6fl. Oz.

 • Recenzii (0)

  Opinii

  Nu există încă recenzii.

  Adaugă un comentariu

FORMULA IMBOGĂȚITĂ CU COMPLEX DE VITAMINE

BENEFICII

Protejează împotriva acțiunii nocive a factorilor externi


Stimulează reînnoirea celulară, conferă strălucire pielii și atenuează semnele îmbătrânirii


Pătrunde ușor în piele fără a lăsa o peliculă grasă


MOD DE FOLOSIRE

Aplică 4-5 doze de produs și masează delicat cu mișcări circulare până ce crema este absorbită complet. Produsul poate fi utilizat de câte ori este nevoie, însă noi recomandăm folosirea acestuia de două ori pe zi.

TEHNOLOGIE

Eficiența produselor din această gamă se datorează tehnologiei duo-lipozom care stimulează producția naturală a pielii de Vitamina F și contribuie la regenerarea dermului. Astfel, datorită acțiunii în profunzime, în doar 30 de zile, celulele noi refac sistemul natural de apărare al pielii. Complexul de vitamine A, C și E protejează noile celule împotriva acțiunii nocive a radicalilor liberi care afectează celulele sănătoase ale dermului și menține sănătatea pielii