Gama Trind – produse tratament pentru unghii îndrăzneț de puternice

Aducem zâmbetul pe buze și ne hrănim clienții cu optimism prin oferirea produselor tratament pentru unghii Trind de peste două decenii. În gândurile clienților Trind, fiecare problemă își are soluția ei, una eficientă și, adesea, rapidă.

Gama de produse tratament pentru unghii este concepută de Trind Cosmetics, o companie olandeză de top din zona de îngrijire a unghiilor și a mâinilor. Experiența, cercetarea îndelungată și relația specială creată cu clienții a transformat Trind în expertul care oferă soluții naturale de îngrijire milioanelor de oameni din întreaga lume. Unghiile nesănătoase, cuticulele incomode sau pielea abrazivă pot deveni și rămâne amintiri neplăcute, pentru că gama de produse tratament pentru unghii aduce sănătatea și vigoarea, finețea și suplețea.

Produsele tratament pentru îngrijire sunt dedicate celor care vor să își hidrateze și regenereze unghiile în spațiul special conceput pentru răsfățare de acasă, dar și pentru profesioniștii care și-au propus să ofere soluții eficiente și durabile clienților.

Gama de produse tratament reunește câteva vedete Trind: balsamul pentru unghii Trind, special conceput  pentru unghii fragile, uscate, care cresc lent; regenerator pentru unghii Trind, întărește și tratează unghiile; lac protector cu keratină pentru unghii Trind, protejează unghiile sensibile împotriva factorilor externi agresivi.

3 thoughts on “Gama Trind – produse tratament pentru unghii îndrăzneț de puternice

  1. Sorina Dura says:

    Buna ziua.
    Pentru ciuperca unghiei ce produse recomandati?
    Am încercat exoredil câteva luni,dar nu a dat rezultate

    Mulțumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookies pentru a îți oferi cea mai bună experiență de navigare.
Deschide chatul
Ai nevoie de ajutor?