LAC PROTECTOR CU KERATINA

95,00 lei

Fii primul care scrie un comentariu

Comandă Telefonică:

 • Descriere

  TRIND Keratin Nail Protector este un lac de unghii transparent care protejează și hidratează unghiile sensibile. Datorită keratinei hidrolizată, din compoziție, un ingredient esențial pentru fortifierea unghiilor moi și fragile, lacul protector acționează ca un scut împotriva factorilor externi agresivi. TRIND Keratin Nail Protector îmbunătățește condiția unghiei, în timp ce repară și consolidează patul unghial.

 • Informații suplimentare
  Gramaj

  9ml / 30fl. Oz.

 • Recenzii (0)

  Opinii

  Nu există încă recenzii.

  Adaugă un comentariu

Tratamentul conține două produse, TRIND Keratin Nail Restorer și TRIND Keratin Nail Protector. Pentru rezultate vizibile, se recomandă folosirea celor două produse împreună.

BENEFICII

Protejează și hidratează unghiile sensibile


Completează efectele benefice ale balsamului TRIND Keratin Nail Restorer


Poate fi folosit și ca lac de unghii

MOD DE FOLOSIRE

Dupa ce ai aplicat primul strat de TRIND Keratin Nail Restorer, continuă cu TRIND Keratin Nail Protector. Aplică produsul cu ajutorul pensulei. Pentru unghii sănătoase, recomandăm utilizarea tratamentului pe o perioadă de 4 săptămâni.

TEHNOLOGIE

Lacul protector a fost special conceput pentru a sigila în interiorul unghiei ingredientele active ale produsului TRIND Keratin Nail Restorer și pentru a proteja unghia de acțiunea nocivă a factorilor externi sau a expunerii la anumiți solvenți.