Oja Tratament – TRIND HELLO SUNSHINE CC304

60,00 lei

Fii primul care scrie un comentariu

Comandă Telefonică:

  • Descriere

    Lacurile de unghii TRIND Caring Colors conțin ingrediente speciale care nu doar înfrumusețează unghiile, ci le și fortifică, facilitând creșterea acestora. Formula inovatoare îmbunătățește structura naturală a unghiei, acționând ca un strat protector care prelungește rezistența lacului de unghii. Astfel, Caring Colors de la TRIND oferă un aspect îngrjit al manichiurii pentru un timp îndelungat. Pentru o manichiură impecabilă, aplicați lacurile de unghii împreună cu baza și top-ul din aceeași gama.

  • Recenzii (0)

    Opinii

    Nu există încă recenzii.

    Adaugă un comentariu

NUANȚE ELEGANTE PENTRU UNGHII SĂNĂTOASE

BENEFICII

Colorează delicat unghiile


Îmbunătățește structura naturală a unghiei


Fortifică unghiile


Stimulează creșterea naturală a unghiilor

MOD DE FOLOSIRE

Aplică un strat din Caring Base Coat pe unghie. În cazul în care unghia prezintă striații, aplică TRIND Ridge Filler ca bază protectoare. Așteaptă până ce s-a uscat complet și continuă prin a aplica unul sau două straturi din lacul de unghii preferat. După uscarea completă a lacului de unghii, aplică un strat din Caring Top Coat sau continuă ritualul cu Top Coat Matt sau Nail Brightener. Pentru a reduce timpul de uscare al lacului de unghii, aplică TRIND Quick Dry.

TEHNOLOGIE

Formula unică înfrumusețează și îmbunătățește structura naturală a unghiei, în timp ce ingredientele active regenerează unghiile. Pentru rezultate optime, se recomandă utilizarea lacurilor de unghii împreună cu produsele de îngrijire din gamele Trind.