TRATAMENTUL DE CARE AI NEVOIE PENTRU A SCAPA DE UNGHIILE CASANTE SI EXFOLIATE

Manichiura de vis pare a fi o dorință la îndemâna oricui, dar de multe ori aceasta devine un vis imposibil de atins nu din cauza lipsei noastre de pricepere sau a produselor ineficiente, ci prin prisma unor condiții anterioare. Dintre acestea, unghiile casante și exfoliante sunt cel mai frecvent întâlnite: ce femeie nu a fost nevoită să renunțe la planul de a avea unghii la fel de lungi ca ale Rihannei din cauza faptului că i se rupeau de îndată ce depășeau vârfurile degetelor? Azi vom arunca o privire asupra celor mai importante cauze ale unghiilor care se rup, pentru a-ți dezvălui apoi care este cel mai bun tratament pentru problema ta! Pregătește-te să spui „bun-venit” manichiurii senzaționale, care atrage toate privirile!

6 CAUZE ALE UNGHIILOR CARE SE RUP: LA CE SĂ FII ATENTĂ

Unghiile casante și exfoliante sunt un fenomen cu care majoritatea dintre noi ne-am confruntat cel puțin o dată în viață. Fie că la baza sa stăteau deficiențe de vitamine sau utilizarea în exces a lămpii UV, puține femei se pot lăuda că unghiile le-au fost mereu sănătoase, strălucitoare și rezistente. În rândurile de mai jos îți spunem care sunt cele mai frecvente cauze ale acestui fenomen!

AI DEFICIENȚE DE FIER. Dacă unghiile tale se rup sau cresc cu o formă ciudată (concavă, asemănătoare interiorului unei linguri), e posibil să ai carențe de fier. Suplimentează alimentația cu surse bogate în acest mineral, precum spanacul, fasolea albă sau ciocolata neagră.

TASTEZI ÎNTRUNA LA LAPTOP SAU PE TELEFON. Unghiile tale nu sunt dure ca piatra, așa că lovirea lor constantă de tastatură sau de ecranul smartphone-ului le poate fragiliza incredibil de tare.

DAI GREȘ LA CAPITOLUL HIDRATARE. Dacă aplici crema de mâini doar când îți aduci aminte, nu numai pielea, dar și unghiile tale vor avea de suferit. Uscarea excesivă a acestora întărește cuticulele și distruge matricea unghiei, așa că aceasta se va rupe mult mai repede.

UIȚI SĂ ÎȚI MAI ȘTERGI OJA DE PE UNGHII. Majoritatea lacurilor conțin ingrediente agresive, care le garantează strălucirea și rezistența. Dacă le lași pe unghii până ce dispar de la sine, vei cauza uscarea și apoi ruperea unghiei. Nu le păstra mai mult de 5 zile, și oferă întotdeauna unghiilor câteva zile de pauză între manichiuri.

ÎȚI TAI CUTICULELE. Sigur știi care e metoda corectă de a avea grijă de ele: hidratează-le și apoi împinge-le ușor la baza unghiei. Dacă le elimini complet, lași loc liber bacteriilor să penetreze în patul unghiei, provocând astfel diverse afecțiuni și fragilizând structura unghiei.

ÎNDEPĂRTEZI OJA DE PE UNGHII CU ACETONĂ. E una dintre cele mai mari greșeli pe care le comiți în manichiură. Dizolvantul pe bază de acetonă usucă și slăbește unghia, astfel că aceasta devine casantă și exfoliantă.

ADIO, UNGHII EXFOLIANTE ȘI CASANTE: TRATAMENTUL CARE REZOLVĂ PROBLEMA

Oricare ar fi cauza ce stă la baza ruperii, exfolierii, căderii unghiilor, important este să încerci să stopezi fenomenul. Corectează greșelile de mai sus și repară daunele provocate unghiei (da, e posibil), cu ajutorul tratamentului Trind Nail Repair!

Produsul prezintă o formulă unică, care are drept obiectiv întărirea structurii naturale a unghiei. Trind Nail Repair conține molecule de proteine care pătrund în unghie și o fortifică, în timp ce îi îmbunătățesc flexibilitatea. Marele atu al formulei este că face unghia mai puternică fără a îndepărta lichidul din compoziția sa, un fenomen asociat cu multe dintre produsele similare de pe piață.

Trind Nail Repair e cea mai eficace soluție pentru unghiile casante și exfoliante, primul pas pentru sănătatea lor. Un alt aspect demn de luat în calcul este legat de funcția de prevenire a crăpării și ruperii lor: de acum încolo, manichiura de vedetă e mai posibilă ca oricând.

Trind Nail Repair e disponibil în 5 nuanțe, având grijă de unghia ta în timp ce o înfrumusețează și îi amplifică strălucirea. Fie că alegi tonuri naturale de bej, inocente de perlă sau pastelate de liliac, vei fi sigură că manichiura ta va cuceri prin eleganță și delicatețe.

Aplică produsul zilnic, ca tratament, timp de 2 săptămâni, după care restrânge utilizarea la o dată pe săptămână. Asigură-te că de fiecare dată îndepărtezi stratul anterior cu ajutorul TRIND Nailpolish Remover.

Trind Nail Repair colorează subtil unghiile, le întărește și pune capăt fenomenului exfolierii și ruperii lor. Produsul te așteaptă pe trind.ro, brand-ul profesional cu o experiență de peste 25 de ani, prezent în cele mai exclusiviste saloane. Cu formule bazate pe ingrediente benefice, prețioase, precum extrasul de lotus și cumulul de vitamine, Trind se îngrijește de manichiura și pedichiura ta, grație unor formule avansate. Naturală, elegantă, manichiura Trind e cheia unei apariții desăvârșite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookies pentru a îți oferi cea mai bună experiență de navigare.
Deschide chatul
Ai nevoie de ajutor?