BALSAM CUTICULE

85,00 lei

Fii primul care scrie un comentariu

Comandă Telefonică:

 • Descriere

  Balsamul de cuticule de la TRIND are o formulă unică. În comparație cu alte produse similare, care conțin substanțe uleioase, TRIND Cuticle Balsam este o alternativa oil-free pe bază de apă. Formula unică, pe bază de apă, pătrunde profund in unghie, fără a îndepărta lichidul natural al acesteia. Unghiile devin mai puternice, mai flexibile și mai sănătoase. Agenții de hidratare intensă precum hytantriol, trietanolamina și alantoină, previn uscarea cuticulelor și le mențin hidratate pentru o lungă perioadă de timp. Tehnologia unică a produselor TRIND, duo-lipozomi, se regăsește și în compoziția balsamului de cuticule. Lipozomii au proprietatea de a păstra pielea hidratată, chiar și în urma acțiunii nocive a factorilor externi, datorită abilității de a penetra pielea în profunzime.
  Sănătatea cuticulelor este importantă pentru a preveni apariția șanțurilor orizontale de-a lungul unghiei.

 • Informații suplimentare
  Gramaj

  9ml / 30fl. Oz.

 • Recenzii (0)

  Opinii

  Nu există încă recenzii.

  Adaugă un comentariu

FORMULĂ UNICĂ PE BAZĂ DE APĂ

BENEFICII

Hidratează și menține cuticulele hidratate pentru o lungă perioadă de timp


Formulă pe bază de apă


Conține phytantriol, trietanolamină și alantoină, pentru a menține cuticulele hidratate o lungă perioadă de timp


Stimulează creșterea unghiilor

MOD DE FOLOSIRE

Pentru cuticule sănătoase, aplică zilnic produsul pe cuticule. Lasă-l să acționeze timp de 2 minute, după care masează surplusul de produs pe cuticule și unghie. Balsamul nu conține substanțe uleioase. Continuă ritualul de ingrijire al unghiilor cu TRIND Nail Repair sau prin aplicarea lacului de unghii preferat.

După folosire, curăță marginea parții de sus a recipientului

TEHNOLOGIE

Baza acestui balsam o reprezintă tehnologia unică TRIND, duo-lipozom, care stimulează hidratarea naturală a pielii. Mai mult, TRIND a dezvoltat o tehnologie bazată pe lipozomi pereche, o formulă unică care conține două ingrediente active importante: acizii grași Omega 3 din acidul linoleic și acizii grași Omega 6 din acidul gama linoleic. Separate, aceste produse nu au niciun efect, însă împreună stimulează producția de Vitamina F și contribuie la regenerarea celulară a pielii.