Balsam Unghii

85,00 lei 68,00 lei

Fii primul care scrie un comentariu

Comandă Telefonică:

 • Descriere

  TRIND Nail Balsam conține biotină, un ingredient activ care intărește și regenerează unghiile. Balsamul este special conceput pentru tratamentul unghiilor fragile, uscate sau care cresc lent. Mai mult, formula unică pe bază de apă nu înhibă hidratarea naturală a unghiei. Balsamul conține agenți naturali de hidratare precum Biotina, d-Panthenol și Phytantriol, care ajută la menținerea hidratării unghiilor pentru o perioadă lungă de timp. Formula unică, fără substanțe uleioase, permite utilizarea tratamentului împreună cu TRIND Nail Repair sau oricare alt produs din gama TRIND

 • Informații suplimentare
  Gramaj

  9ml / 30fl. Oz

 • Recenzii (0)

  Opinii

  Nu există încă recenzii.

  Adaugă un comentariu

BENEFICII

Hidratează și previne uscarea unghiei


Previne crăparea, exfolierea și ruperea unghiei


Formula specială care nu conține substanțe uleioase

MOD DE FOLOSIRE

Aplică balsamul direct pe unghii și lasă-l să acționeze timp de 1-2 minute. Masează delicat produsul pe toată suprafața unghiei până când este absorbit complet. Se folosește de două ori pe zi, dimineața și seara.

TEHNOLOGIE

Ingredientele active principale din compoziția balsamului sunt:

Biotina, sau Vitamina H, este prezentă în cantități mici în toate celulele vii. Aceasta are un rol important în fortifierea și regenerarea structurii unghiilor casante și fragile.

 

D-Panthenol, sau Provitamina B5, este cea mai răspândită vitamina din industria produselor cosmetice. Vitamina are un efect puternic hidratant, stimulează epitelizarea țesuturilor și grăbește procesul de cicatrizare.

 

PHYTANTRIOL, este un puternic agent de hidratare care ajută la menținerea unghiilor hidratate pentru o perioadă lungă de timp. Rolul principal al agentului de hidratare este de a îmbunătăți absorbția D-Panthenolului și a keratinei hidrolizate în interiorul unghiei.