CUM ÎȚI DAI SEAMA CĂ TREBUIE SĂ FACI O PAUZĂ DE LA MANICHIURA CU OJĂ SEMIPERMANENTĂ?

Nu contează cât de frumoasă este noua ta manichiură cu ojă semipermanentă dacă unghiile tale nu sunt în cea mai bună formă a lor. Pentru a le menține puternice, sănătoase și frumoase, îngrijește-le cu produse care le repară, produse tratament inovatoare, așa cum sunt cele de la Trind România.

ÎNGRIJIREA UNGHIILOR

În ultima vreme, parcă oja semipermanentă de pe unghiile tale nu mai are aceeași rezistență și își pierde mai repede din intensitate? Unghiile tale se află într-o stare slăbită și tind să se rupă și să se exfolieze mai ușor și te întrebi ce poți face pentru a avea din nou unghii puternice și sănătoase?

Dacă da, atunci este posibil ca rutina ta de îngrijire a unghiilor să nu fie cea mai bună. Îngrijirea unghiilor nu este un lucru pe care ți-l dorești, dar nu ai timp să îl pui în practică.

Dacă te întrebi cum să ai grijă de unghiile tale în mod corect, mai ales după folosirea repetată a ojelor semipermanente, trebuie să introduci în rutina ta produse care hidratează și creează o bază sănătoasă pentru a putea mai departe să aplici și alte produse.

SOLUȚIILE INOVATOARE DE LA TRIND ROMÂNIA

Știm că oja semipermanentă este aliatul în frumusețe al femeilor active și moderne, însă acetona folosită în mod repetat pentru îndepărtarea lacului semipermanent și expunerea la lampa UV, îți poate deshidrata în timp unghiile.

Acești factori pot afecta mai departe proteina de keratină din unghii, lăsându-le fără lichidul natural care are rol de hidratare. Prin urmare, o unghie deshidratată și subțire nu are cum să fie una sănătoasă, fiind mai ușor predispusă la exfoliere, crăpare și rupere.

Ce soluții există? Trind Nail Balsam este hidratantul perfect pentru unghiile care se rup ușor sau se despică. Așa cum am explicat mai sus, unghiile se usucă întotdeauna din diferite motive și este important să le îngrijim așa cum o facem cu un păr fără vitalitate sau cu un ten mai uscat.

În completarea balsamului, folosește Trind Nail Repair pentru a-ți întări eficient unghiile. Acest întăritor inovator ajută la creșterea unghiilor puternice și, în același timp, le menține mai suple. Și cel mai UBER COOL avantaj este că-l poți găsi pe site în mai multe nuanțe calde și frumoase ca să te bucuri de o manichiură elegantă și perfectă tot timpul. Așa cum știm deja că îți place!

UNGHII PUTERNICE ȘI SĂNĂTOASE

Viața se mișcă rapid și este greu să menținem pe linie toate aspectele sănătății noastre. De aceea, fiecare manichiură cu ojă semipermanentă trebuie planificată din timp la salon, însă pentru a-ți menține unghiile sănătoase și puternice, trebuie să introduci în calendarul tău și ”momente reale de spa„ dedicate unghiilor tale.

Ia o pauză de două săptămâni și îngrijește-le din interior către exterior cu produsele tratament de la Trind România. Lacurile și soluțiile pe care le oferă Trind România, întăresc structura naturală a unghiilor, le păstrează suplețea și le redă strălucirea. În plus, împiedică uscarea și îngălbenirea lor.

După atâtea aplicări de ojă semipermanentă și unghiile tale au nevoie să respire. Răsfață-le și alege sănătos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookies pentru a îți oferi cea mai bună experiență de navigare.
Deschide chatul
Ai nevoie de ajutor?