TRATAMENT UNGHII MAT

95,00 lei

Fii primul care scrie un comentariu
 • Descriere

  TRIND Nail Repair Matt are o formulă unică care întărește structura naturală a unghiei. Moleculele de proteină pătrund profund în unghie, fără a îndepărta lichidul natural al acesteia, creând astfel o structură puternică și flexibilă. TRIND Nail Repair Matt este primul pas pentru menținerea sănătății unghiilor, fiind creat special pentru tratamentul unghiilor casante și exfoliate.

 • Informații suplimentare
  Gramaj

  9ml / 30fl. Oz.

 • Recenzii (0)

  Opinii

  Nu există încă recenzii.

  Adaugă un comentariu

PRIMUL PAS PENTRU UNGHII SĂNĂTOASE

BENEFICII

Fortifică unghiile și le păstrează suplețea


Oferă unghiilor un finish mat și natural


Previne crăparea, exfolierea și ruperea unghiilor

MOD DE FOLOSIRE

Aplicați TRIND Nail Repair Matt ca tratament timp de 2 săptămâni, după care folosiți produsul o dată pe săptămână. În primele două săptămâni, aplicați un strat zilnic, îndepărtând stratul anterior cu TRIND Nailpolish Remover. După 2 săptămâni de tratament, continuați prin a aplica produsul o dată pe săptămână.

TEHNOLOGIE

Eficiența tratamentului TRIND Nail Repair Matt se datorează formulei unice cu legături duble între moleculele de proteină care restabilesc echilibrul perfect între procentajul de keratină și lichidul natural al unghiei. Astfel, unghiile devin mai puternice, păstrându-și în același timp suplețea și strălucirea.